DE MUYNCK & PARTNERS neemt participatie in DLV-ACCOUNTANTS

4/12/2006

De landbouwsector is speciaal, niet alleen de uitbatingwijze is verschillend van andere bedrijven, maar ook de wetgeving, verplichtingen en regels zijn heel complex.  Expansiebeperkingen (tegen overproductie) en  milieuzorg laten enkel een goed doordachte groei toe, in tegenstelling tot andere ondernemingen die vrij kunnen groeien. 

Maar toch voelen we terug een positieve ingesteldheid bij jonge landbouwers en een nieuw geloof in een leefbare toekomst.

Dit werkt aanstekelijk en zet ons aan om onze kennis nog te vergroten.

 

Hoe kunnen we deze jonge bedrijfsleiders beter dienen dan in een grotere groep meer kennis en ervaring bijeen te brengen?

 

Vandaar onze strategische beslissing om onze  bestaande landbouwbedrijven af te splitsen van onze andere klanten en onder te brengen in een nichekantoor DLV-ACCOUNTANTS.

 

Met onze 7 kantoren en 13 vestigingen zijn we een behoorlijke dienstverlener in deze sector, wat ons toelaat om specialisten in huis te halen.

De heer Paul Van Der Schueren, dé autoriteit in Vlaanderen in landbouwfiscaliteit en landbouwvennootschapsrecht, staat aan onze zijde om alle groeiplannen van onze landbouwers feilloos te helpen uitvoeren.

 

De operationele bijstand aan de landbouwbedrijven wordt vanuit de bestaande kantoren verzorgd.  Alle landbouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, behalve Deinze, worden geholpen door DE MUYNCK & PARTNERS. 

Vanuit Waarschoot verzorgen we de bedrijven uit het noorden van de provincie. 

De bedrijven in het zuiden van onze provincie worden bediend vanuit ons nieuw kantoor te Wetteren (Biezeweg 15a).

 

We zijn er vast van overtuigd, door onze landbouwklanten onder te brengen in een aparte entiteit, wij deze bedrijven nog veel beter zullen kunnen helpen, en daar doen we het voor.